Jan 14 16

De MooiLaarbeek krant

Brouwerij Laarbeek huisvest in de Klokkengieterij

Aarle-Rixtel – In rap tempo verandert de voormalige Klokkengieterij in een bruisende omgeving, met allemaal diverse bijzondere ondernemers. De laatste aanwinst is Brouwerij Laarbeek, bekend van het bier ‘Laarbeeks Blond’ en ‘Laarbeeks Brunette’. Ook zij nestelen zich binnenkort in het authentieke pand in Aarle-Rixtel.


Brouwerij Laarbeek heeft de smaak te pakken

De zes vrienden die samen Brouwerij Laarbeek vormen, zijn lang op zoek geweest naar een locatie. Robin Janssens vertelt: “Het lange zoeken heeft geresulteerd in een prachtig resultaat. De Klokkengieterij is de perfecte locatie voor onze brouwerij. De laatste tijd hebben diverse kleine, mooie bedrijfjes zich gevestigd in dit pand. Er ontpopt hier iets heel moois.”


‘Laarbeeks Blond’

De brouwerij maakte furore met de komst van hun eerste biertje ‘Laarbeeks Blond’. Dit is bij bijna alle horecagelegenheden in Laarbeek te bestellen. De lokale brouwerij verzorgt het complete brouwproces zelf. Dit is voor geïnteresseerden te bekijken in het voormalige pand van Klokkengieterij Petit & Fritsen in Aarle-Rixtel.

Brouwerij Laarbeek logo

Welkom

Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.